Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hledá se řezník s velkým Ř

Ke článku „Audience u krále uzenin“ z 20. 2. jste měli hodně co říct. Kromě žádostí o pročesání dalších regionů a nalezení dobrého řezníka ve vašem okolí přišlo i pár cenných tipů na opravdové mistry, jako je pan Klátil z Pacova.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

6. 5. 2009 16:14
Pelhřimov

Zatím bezkonkurenční špek jsem našel u p. Prokeše v Pelhřimově v ulici Mikuláše z Pelhřimova (je to kousek za autobusovým nádražím). Vždycky ho beru tak metr čtvereční a rodina a známí mi trhají ruce. P. Prokeš vyrábí i další dobré věci, ale tenhle špek, to je Óda na radost...

M.

0 0
možnosti

Michaela

13. 5. 2009 16:12
Re: Pelhřimov

A ta jeho šunka (ta velká hranatá, co jeden plátek stačí na celý krajíc chleba) - jedna radost :o)

0 0
možnosti

honza

2. 5. 2009 13:34
průzkum

průzkum bojem,to je to nejlepší.Některý řezník umí salámy a nejdou mu párky a naopak.Velmi dobré párky vuřty,sekanou,tlačenku má Globus na Zličíně ale šunka je plná vody asi kvůli váze.Je velký rozdíl mezi Globusem na Zličíně a jinými např.Černý most,Čakovice, Zličín vede.Některý pisatel vzpomněl malého řezníka Jiřího Gergla va Slivenci,výborný šunkový,polský,turistický salám,výborná burgunská šunka ale vuřty,párky to je 2 liga.Jinak tragedie je Intrerspar v Arkádách,tam jsem si koupil vepřové ramínko ve kterém byl abces asi jako vlašský ořech,tak tam jsem skončil.Kdo má rád maďarské uzeniny,doporučuji stánek s klobásami před OBI v Praze 4 Kamýk.

0 0
možnosti

karel

9. 4. 2009 13:57
a co kdybyste pochopili, ze

zvirata tu nejsou jen kvuli vasemu zradlu a zacli resit dulezitejsi veci nez vase pandera....treba jak se zacit lip ke zviratum chovat

0 0
možnosti

miko

9. 4. 2009 14:01
Re: a co kdybyste pochopili, ze

Mno, tak si je nebudu tolik solit a pepřit, no...

0 0
možnosti

iqtyq

9. 4. 2009 8:33
Mareček

Želiv. Zn. DoporučenoR^

0 0
možnosti

jarda

8. 4. 2009 20:49
amatér

Hledá se dobrý kuchař, který umí více, než uvařit bujon, rýži a nudle. Může to být i kuchařka, ale raději starší a zkušená.

0 0
možnosti

Květa

8. 4. 2009 12:07
Česká kvalita

Zkuste uzenářství ve Starém Hradišti u Pardubic. Kvalitní maso, pravé české špekáčky za dobrou cenu......

0 0
možnosti

Klima

8. 4. 2009 15:54
Re: Česká kvalita

Za malo penez dobrou kvalitu nedostanes. Jedine ze by pan uzenar jezdil ne mercedesem ale trabantem. Ceska kvalita a na pocet obyvatel ma cesko nejvice rakoviny tlusteho streva- ze zradla. Perky burty klobasy neni nic jineho nez chemicky konzervovane maso.

0 0
možnosti

bd

8. 4. 2009 12:04
tip

Sláma-Velká Bíteš,R^

Mahdal-HlukR^

0 0
možnosti

bd

8. 4. 2009 12:08
Re: tip

a třeba i Globus v Brně - vynikající tlačenka.

(slint)

0 0
možnosti

Vořech

8. 4. 2009 9:28
Viktor Vaníček

Pod Krkonošemi je také jeden výtečný řezník - perfektní maso i masné výrobky.

Je to Viktor Vaníček z Dolní Branné. Zajeďte, nebudete zklamáni.

0 0
možnosti

dupro

7. 4. 2009 21:13
a co třeba řezník v Hoškovicích u Mn. Hradiště.

Tlačenka nemá chybu, uzené výtečné, zabijačkový guláš jakbysmet. A trvanlivé klobásy? Kam se hrabe čabajka.

0 0
možnosti