Diskuze
Kulinární zážitek u Ginger a Freda
Děkujeme za pochopení.
TTSO
Důležité je, že slečně Lauře nepodali jídlo z konzervy
a ona ho opět nepochválila jako druhdy pochválila kohouta na víně.
Taková věc se gourmetce jejích kvalit stává maximálně 1x za 10 let .. tedy 1x
zhruba od konce puberty .-)
Karel
Re: Důležité je, že slečně Lauře nepodali jídlo z konzervy
pohybuji se zhruba 20 let na poli obchodu s potravinami ,hlavne mezi Australii ,New Zealandem, USA a Canadou,a ten vyrok o biofarme na Morave ,co pronesl nejaky smudla cisnik,mne velice nadchnul.Na N.Z. jsem si za ta leta vsimnul,ze vsechny farmy produkuji jehneci jako z bio farmy v Evrope .Jine tam proste nejsou.N.Z ma v soucasne dobe kolem 80 mil.kusu skopoveho dobytka a rocni prirustek se pohybuje kolem 18-20 mil kusu jehnat podle zimnich mesicu,kde je dulezita vyska snehove pokryvky a sila mrazu.
Jandik
No jo, no
Vypadá to nádherně, o tom žádná. Ale to polední menu bych slupnul dříve, než by se obsluha otočila.
Horst
Re: No jo, no
Což nevíte, že tato ikebana není k jídlu, ale k labužničení? Nějak se ty peníze ze snobů vytahat musí, aby je neutratili za něco neužitečného.
Rene
Rozcapenosti se meze nekladou
Ta vynikající polévka se jmenuje "Kozí zvratky" a jistě tak i chutná