Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kulinární zážitek u Ginger a Freda

Restaurace v Tančícím domě změnila nejen jméno. Úrovní kuchařského umění je Céleste o několik pater výš než její předchůdkyně La Perle de Prague. Až si tady dáte grilovaného jesetera s výhledem na Pražský hrad, ani si neuvědomíte, že večeříte uprostřed pražské dopravní zácpy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TTSO

2. 6. 2009 14:53
Důležité je, že slečně Lauře nepodali jídlo z konzervy

a ona ho  opět nepochválila jako druhdy pochválila  kohouta na víně.

 Taková věc se gourmetce jejích kvalit stává maximálně 1x za 10 let .. tedy 1x

zhruba od konce puberty .-)

0 0
možnosti

Karel

9. 6. 2009 19:41
Re: Důležité je, že slečně Lauře nepodali jídlo z konzervy

pohybuji se zhruba 20 let na poli obchodu s potravinami ,hlavne mezi Australii ,New Zealandem, USA a Canadou,a ten vyrok o biofarme na Morave ,co pronesl nejaky smudla cisnik,mne velice nadchnul.Na N.Z. jsem si za ta leta vsimnul,ze vsechny farmy produkuji jehneci jako z bio farmy v Evrope .Jine tam proste nejsou.N.Z ma v soucasne dobe kolem 80 mil.kusu skopoveho dobytka a rocni prirustek se pohybuje kolem 18-20 mil kusu jehnat podle zimnich mesicu,kde je dulezita vyska snehove pokryvky a sila mrazu.

0 0
možnosti

Jandik

2. 6. 2009 9:02
No jo, no

Vypadá to nádherně, o tom žádná. Ale to polední menu bych slupnul dříve, než by se obsluha otočila.

0 0
možnosti

Horst

2. 6. 2009 11:31
Re: No jo, no

Což nevíte, že tato ikebana není k jídlu, ale k labužničení? Nějak se ty peníze ze snobů vytahat musí, aby je neutratili za něco neužitečného.

0 0
možnosti

Rene

2. 6. 2009 7:47
Rozcapenosti se meze nekladou

Ta vynikající polévka se jmenuje "Kozí zvratky" a jistě tak i chutná

0 0
možnosti