Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Teď už jenom čekám, až se pořádně uleží

Zvěřina u nás nemá na růžích ustláno. Spousta lidí neví, jak ji připravit, kde ji sehnat, a když se k tomu přidá nějaká ta špatná zkušenost z dětství, není divu, že se v mnoha rodinách ocitla se na černé listině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rico

4. 8. 2009 14:32
POPTÁVKA NEROSTE NA STROMECH

Oni holt Nám to nedodali!

Což překvapuje, protože ještě před pár lety v každé druhé buranské hospodě na jídelníčku machrovaly klokaní stejky a pčtrosí guláš.

Až přestane zdejší občan žrát, co jedna paní povídala, druhá co jedla v Tramtárii, anebo až mu dojde, že žere kuřata z koncentráků, masa hovězí připravovaná kuchtami podle normy, až se bez absťáku týden obejde bez Tuku s tukem v zelí a do plátků lisovanou moukou, přestane mu "jehněčí smrdět"... přestane cpát se shitem zvaným McKFC a tzv. pizzčou... pak, možná...

Jo, a ještě jiného prezidenta to chce, co nelogikuje levicovými saláty a pravicovým mousse au chocolat.

0 0
možnosti

mmf

27. 7. 2009 10:14
myslivecká paštika

ze soudruhů myslivců - to by byl hit na pulech stranických supermarkétů.

0 0
možnosti

1000MB

27. 7. 2009 9:20
kde se dá zvěřina koupit?

Vždyť se to nedá pořádně nikde sehnat, tak jak to pak maj lidi umět...

0 0
možnosti

jardas

24. 7. 2009 11:56
Takový bažant v župánku

z anglické slaniny, který si dobře zaplaval na červeném víně! To je božská mana.

0 0
možnosti

Jiří

23. 7. 2009 20:12
Zvěřina je dobrá

Bohužel většina restaurací vnucuje lidem pouze jídla z nudné trojice hovězí - vepřové - kuřecí. Neumějí ani zvěřinu, ani třebas telecí (o huse či jehněčím ani nemluvě).

0 0
možnosti