Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Buddha-Bar má konkurenci. V tržnici

V nezvyklém prostředí haly v pražské holešovické tržnici vznikla grandiózně pojatá asijská restaurace spojená s tanečním klubem pro dva a půl tisíce lidí, která míří vysoko. Velké cíle ale kazí příšerná obsluha a snaha vydělat i na tom, co by mělo být zadarmo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mlsoun

8. 8. 2009 21:36
SaSaZu jsou darebáci

Mám s nimi zkušenost. Ještě než otevřeli, chtěli tiskové služby, chovali se naprosto příšerně, nezaplatili za grafiku, půjčený katalog nevrátili, prostě naprosto neseriozní chování.....

Čili, co od nich čekat....

0 0
možnosti

David

6. 8. 2009 14:49
chodí tam prý hlavně štětky a zloději

nooo prý tam chodí smetánka .... tedy smetánka.... taková ta lůza typu štětka Hanychová, primitiv Issa a vysavač zbytků Partyšová.... už to je důvod, proč by tam slušný člověk chodit neměl

0 0
možnosti

Rico

5. 8. 2009 17:09
ÁJD LAJK TU GOU DENCING TU BURABÁRA

Normální člověk nezblblý Novou a zájezdy na pláže jižně od Benátek by po pročtení popisu vietnamského letního salátu z jídelního lístku restaurace SaSaZu stylem "fresh pomelo, spring onion, Chinese cabbage, ginger, lychee, Hanoi crab, krupuk chips and shiso leaf sauce" jídelníček zase sklapl a odešel. Podobné roztomilosti v duchu Kuchařky od Kočička a Pejskové zvány jsou: „mindrák chce a nemůže, ale chtěli by“. Lokalita vyslouží si modifikaci jména na BuranBára. V této souvislosti pak představa, autorkou načrtnutých „důležitějších hostů“, šimrá docela laškovně. Už je vidím!

A jen naprostý ekvilibrista image si objedná Humra s vanilkou, a jen dokonalý ťula s mindrákem, po požití pokrmu hodného vystoupení v Cirkusu Humerberto, vyklopí pak navíc větu o domněnce, že BuranBára „Nestojí o české zákazníky nebo je zařízena jen na Čechy, kteří jsou dostatečně cool na to, aby mluvili plynule anglicky?“

Žil jsem a četl dosud v přesvědčení, že autorka prožila pár coolých let v zahraničním zahraničí. Dnes se motám v otázce, co tam proboha tak cool robila? Odkdy je cool umět engliš? A odkdy není naškodu umět říct „Helou, iz zis shiso leaf sauce?“

Závěrem: Odkdy, po skutečně dobré večeři, chodívá si rád člověk zatancovat? Jak vypadá takový gurmán?! A odkdy se v normálu na úrovni frekventují ristoranty, kde si po coolé véči člověk může ještě navíc zatancovat? Je na dietě?

Buďto tancuj, tancuj a vykrůcaj. Anebo zvrácaj. Obojí gouz hard, ni špetky cool iz!

0 0
možnosti

Pejsátko

6. 8. 2009 9:05
Re: ÁJD LAJK TU GOU DENCING TU BURABÁRA

Ale ona není obyčejný člověk, ona tam přišla sbírat materiál na recenzi. A ať si o téhle recenzi (nebo o jiných od stejné autorky, příp. o autorce samé) myslím, co chci, tak recenzi, ve které prohlásí, že utekla po otevření jídelního lístku, není možné brát vážně i jen zlomek vteřiny. Jsou sitace, kdy by člověk normálně odešel, ale nemůže, protože je tam pracovně.

0 0
možnosti

Iva

5. 8. 2009 12:46
Trapné

Popravdě řečeno,

ze začátku mě recenze LB bavilo číst, ale za těch několik let, kdy se neobjevila snad jediná recenze podniku mimo Prahu (či její nejbližší okolí) už je nečtu. A nejsem jediná, většina mých kamarádů je už ignoruje taky. Ze stejného důvodu.

0 0
možnosti

alfred

5. 8. 2009 13:24
naopak

ctu je velmi rad a moji pratele take

0 0
možnosti