Diskuze
Hitparáda českých hamburgerů
Děkujeme za pochopení.
Rico
DNES SI SKAUTI POSÍLAJÍ SMSKY: KAŽDÝ DEN DOBROU ČÍNU!
Klidně si myslím, že VKZ se smažákem v tlačence ujdou.
Já když si dám jako dezér Pohár, tak mám pocit, že jsem na Petřínské věži.
Ale ovar nemůžu. Ale hranolky jsou fajn. Dřív se jim říkalo pomfrity, ale to znělo tak americky, a před Tuzexem to ve mně vždy vzbuzovalo dojem tatarky.
politik09
tohle jsou větší problémy
http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje" target="_blank" rel="nofollow">http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje
Jan
O tom, že Češi nemají...
...vztah k jiné než gulášové a tlačenkové gastronomii už se asi nikdo nepře. Ale nenadával bych člověku, který píše pro těch pár jedinců uvědomujích si, že pozvou-li na rande nebo pracovní schůzku někoho na smažák či tvarůžky, tak nejspíš za příští rande ušetří.
manka
Re: O tom, že Češi nemají...
Upřímně - kdyby mě pozval někdo na pracovní schůzku na hamburger, těžko bych s tím něco nadělala. Ale na rande? Nemám nijak zvlášť vyvinutej vztah ke guláši a klidně bych zvládla rande v pizzerii, čínské či japonské restauraci, suši baru, mexické hospodě, slovenské kolibě, restauraci s thajsou kuchyní, klasické české hospodě. Ale pozvání na hamburgr - a obviňte si mě z předsudku - by mě asi nepříjemně překvapilo. A to i kdyby to měl být hamburgr za 300 Kč. mletý maso v sladkým pečivu a s hranolkama? Ja si obvykle k bramborám rohlík nedávám, co je tak úžasného na opečené placce z mletého masa taky netuším a navíc to ve mě vzbuzuje jasnou asociaci s fast foodem - rychlým občerstvením. Jak rychlé by pak asi bylo to rande či pracovní schůzka. Vy byste pozval někoho na pracovní schůzku na párek v rohlíku? (i kdyby ho prodávali v hospodě a za dvě stovky? A ještě to považujete za klad a důkaz kulturnosti a gastronomického pokroku? Ajaj
Kresinka
mám ráda
českej karbanátek, dobrej, plno majoránky, nepatrně housky, teplej s bramborovou kaší, i studenej s chlebem. To mletý hovězí je snad zdravější, ale nic mi to neříká
Rico
Re: JÁ RÁD TYJÁTRY
Myslím, že Indiáni měli rádi kukuřici před Karlem IV.
Petr
musel
bych zešílet, abych si dal k jídlu něco takového zhruba od 2 stovek výš...za ty peníze se dá i v Praze slušně pojíst.....nedávám autorce lžičky, ale pořádnou lžící po hlavě, aby se jí rozsvítilo a začala myslet!
marek
Tu odpornou sladkou "housku"
jsem vzal do úst jednou v životě a už to nikdy, nikdy, nikdy neudělám - fuj! Jak to někdo může jíst, maso s buchtou? A to nejsem žádný labužník a jím "doma co mám a v cizině co mi dají"...
Rico
Re: Tu odpornou sladkou "housku"
Dejte si, tedy, promiňte, jinak: OKUSTE příležitostně onu "sladkou housku", zkuste to! - se špekáčkem!
Nebo si do ní vložte smažák! Jste-li vegetariań - bramborák! Další výhdou Vámi předsudečně odmítané tzv. "sladké housky" je její nasákavost. Přepálený olej či přepálené vapřové sádlo či olej rostlinný vám se vcucne cobyusmrk!
Delam Sikozy
Nad každý hamburger vynikne poctivá česká připálená klobása
ze stánku od ukrajinské prodavačky. S chlebem místo sladké žemle a s hořčicí. Lze dochutit křenem a nakládaným znojemským okurkem.
lomihnát
Re: mysli si, co chceš.
Pokud jde o hamburgry (neplést s normálním jídlem), tak u mě vítězí tzv. česká sekaná, teplá, ve slané, neopékané housce, vylepšená podle chuti hořčicí, popř. cibulí. I když, někteří packalové zprzní i to.
Samozřejmě, uznávám, že říkat tomu hamburgr je možná trochu mimo. :-)
Delam Sikozy
V tomhle světě hamburgrů,
jůtru jůtru jůtrutrů
pravdu má jenom bouchačkááá....
:-)
Rico
Re: V tomhle světě hamburgrů STREJDA DCERU MRD – TETA SMRT.
Jste můj člověk!
Trm
bezte s tim nekam
Za 3 roky v USA jsem ten shit nevzal do pusy. Staci, kdyz jdu kolem Burger Kinga, Wendy's nebo podobnych podradnych hromadnych jidelen pro socky a citim ten smrad, co se tam line z kuchyne, tak mem naprosto po chuti. Hnusnym cedarem a platkem salatu se to fakt nezachrani. Navic ty jejich priserny sladky housky, to je dobry akorat tak na vyplach zaludku.