Diskuze
Cukrář byl vždy v kuchyni alchymistou, říká rakouský šéfcukrář
Lehké pokrmy s intenzivní chutí jsou prý moderním trendem cukrářských technik. Na semináři v Pražském kulinářském institutu to uvedl přední rakouský šéfcukrář Christoph Lindpointner. Upozornil zároveň, že na dobrém dezertu se odráží znalost řemesla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
politik09
27. 9. 2009 13:03
tohle jsou větší problémy
http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje" target="_blank" rel="nofollow">http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje
0
0
možnosti