Diskuze
Století: Pěkná restaurace, dobrá obsluha, ale nepochutnáte si tu
Děkujeme za pochopení.
J. Stejskal
Prakticky nikdy jsem s vámi nesouhlasil.
O vašich novinářských schopnostech i gurmetských znalostech jsem měl vždy špatné mínění. Nicméně dnes s vámi souhlasit musím. Uvedené kombinace jsou opravdu blbosti. (I když tu někdo říkal že brynza s avokádem - ňam ňam.) Kombinovat se dá všechno se vším - do doby než se pozvracíte. Konečně ten kuchař na Nově to dokazuje každou sobotu.
Delam Sikozy
Laura si spletla restauraci
měla jít o roh dál směrem k Divadlu, do hospody U Rotundy. Staropramen za 20, vynikající matesy, tlačenka s octem a cibulí, utopenec či nakládaný hermelín za 22. Lehce zahuleno, ale člověk aspoň uvidí, jak vypadala hospoda v minulých dvou stoletích a může lépe porovnávat...
Delam Sikozy
Zvláštní, mě se vždy ve Století dělali boule za ušima
Asi za to může přísná dietetická výchova mé babičky.Když někdo ofrňoval nad jídlem, tak ho prostě odnesla.
bidlo
jen jim to nandej Lauro
Lauro ,me se moc libi tva nespokojenost. Kam rada chodis na dobre jidlo? Steak s bananem musel byt lahodny .Meli dobre pivko?
Delam Sikozy
Re: jen jim to nandej Lauro
hrabě Kinský má dobře ošetřené Krušovice
Jana
PR
To vám fakt odmítli dát jídlo zdarma.Tak to je fakt blbej podnik.
Jitka Prokopičová
Můžete si i pochutnat
Restauraci Století mám ráda a svým přátelům ji doporučuji. Není to možná žádný kulinářský Olymp, ale jídlo je celkem dobré, prostředí hezké, obsluha příjemná a ceny přijatelné, což je v centru Prahy docela zázrak.
smtibrácha
to žrádlo na té fotce...
no teda to je pěkný šajz!To by ani mora nezežrala.
ada
Autorka zrejme diletuje v kuchyni
Ac mohu s autorkou sdilet nazor na restauraci, v nekolika bodech se silne plete.
Tak za prve, escabache se rozhodne puvodne nevztahuje na pokrmy z marinovaných ryb typickému pro španělsky mluvící země, to je naprosty nesmysl, escabeche je zpusob upravy, pod ktery muze spadat obecne i marinada, ostatne viz etymologie slova.
Za druhe: avocado s bryndzou je skvela kombinace, opravdu skvela. To by autorka, pokud by mela zkusenost s kuchyni, mela vedet i bez ochutnavani.
Salat s parecky je jiste nesmysl, v tom nelze nesouhlasit. Jenze tech nesmyslu je v jidelnicku daleko vice a podstatne horsich.
Cetl jsem kdysi od autorky par recenzi a byl jsem potesen - konecne nekdo, kdo rozumi, rikal jsem si. Jenze posledni vyplody jsou cim dal tim pitomejsi a pitomejsi.
Anthony
Re: Autorka zrejme diletuje v kuchyni
Pokud vam staci stupidni mismas a jeste stupidnejsi jmena jidel, pitomejsi neni Laura ale vy pane sveta neznaly.
97
escabEche
je proste "nalozeny", "v nalevu", apod. Nespletla si to se "cebiche"?