Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Století: Pěkná restaurace, dobrá obsluha, ale nepochutnáte si tu

Století je prý jedna z nejlepších restaurací v Praze. Buď lidem chutnají krůtí prsa s brynzou a párky se salátem, nebo... Nebo nic. Tak šílené kombinace prostě nemají na talíři co dělat. A nepomůže, ani když se jídlo nazve po Emě Destinnové. Století je pěkná restaurace, ale nepochutnáte si tu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Stejskal

18. 12. 2009 15:41
Prakticky nikdy jsem s vámi nesouhlasil.

O vašich novinářských schopnostech i gurmetských znalostech jsem měl vždy špatné mínění. Nicméně dnes s vámi souhlasit musím. Uvedené kombinace jsou opravdu blbosti. (I když tu někdo říkal že brynza s avokádem - ňam ňam.) Kombinovat se dá všechno se vším - do doby než se pozvracíte. Konečně ten kuchař na Nově to dokazuje každou sobotu.

0 0
možnosti

Anthony

15. 12. 2009 2:22
Restaurace kde blbecci predstiraj

0 0
možnosti

Delam Sikozy

14. 12. 2009 23:27
Laura si spletla restauraci

měla jít o roh dál směrem k Divadlu, do hospody U Rotundy. Staropramen za 20, vynikající matesy, tlačenka s octem a cibulí, utopenec či nakládaný hermelín za 22. Lehce zahuleno, ale člověk aspoň uvidí, jak vypadala hospoda v minulých dvou stoletích a může lépe porovnávat...

0 0
možnosti

Delam Sikozy

14. 12. 2009 23:19
Zvláštní, mě se vždy ve Století dělali boule za ušima

Asi za to může přísná dietetická výchova mé babičky.Když někdo ofrňoval nad jídlem, tak ho prostě odnesla.

0 0
možnosti

bidlo

14. 12. 2009 22:54
jen jim to nandej Lauro

Lauro ,me se moc libi tva nespokojenost. Kam rada chodis na dobre jidlo? Steak s bananem musel byt lahodny .Meli dobre pivko?

0 0
možnosti

Delam Sikozy

14. 12. 2009 23:16
Re: jen jim to nandej Lauro

hrabě Kinský má dobře ošetřené Krušovice

0 0
možnosti

Jana

14. 12. 2009 21:28
PR

To vám fakt odmítli dát jídlo zdarma.Tak to je fakt blbej podnik.

0 0
možnosti

Anthony

15. 12. 2009 2:24
Re: PR

Maly cesky clovek Jana a jeji zavist, ze by?

0 0
možnosti

Jitka Prokopičová

14. 12. 2009 19:57
Můžete si i pochutnat

Restauraci Století mám ráda a svým přátelům ji doporučuji. Není to možná žádný kulinářský Olymp, ale jídlo je celkem dobré, prostředí hezké, obsluha příjemná a ceny přijatelné, což je v centru Prahy docela zázrak.

0 0
možnosti

smtibrácha

14. 12. 2009 19:29
to žrádlo na té fotce...

no teda to je pěkný šajz!To by ani mora nezežrala.

0 0
možnosti

ada

14. 12. 2009 17:27
Autorka zrejme diletuje v kuchyni

Ac mohu s autorkou sdilet nazor na restauraci, v nekolika bodech se silne plete.

Tak za prve, escabache se rozhodne puvodne nevztahuje na pokrmy z marinovaných ryb typickému pro španělsky mluvící země, to je naprosty nesmysl, escabeche je zpusob upravy, pod ktery muze spadat obecne i marinada, ostatne viz etymologie slova.

Za druhe: avocado s bryndzou je skvela kombinace, opravdu skvela. To by autorka, pokud by mela zkusenost s kuchyni, mela vedet i bez ochutnavani.

Salat s parecky je jiste nesmysl, v tom nelze nesouhlasit. Jenze tech nesmyslu je v jidelnicku daleko vice a podstatne horsich.

Cetl jsem kdysi od autorky par recenzi a byl jsem potesen - konecne nekdo, kdo rozumi, rikal jsem si. Jenze posledni vyplody jsou cim dal tim pitomejsi a pitomejsi.

0 0
možnosti

Anthony

15. 12. 2009 2:20
Re: Autorka zrejme diletuje v kuchyni

Pokud vam  staci stupidni mismas a jeste stupidnejsi jmena jidel, pitomejsi neni Laura ale vy pane sveta neznaly.  

0 0
možnosti

97

14. 12. 2009 17:04
escabEche

je proste "nalozeny", "v nalevu", apod. Nespletla si to se "cebiche"?

0 0
možnosti