Diskuze
Korejské kimči – kvašená pochoutka, která je silně návyková
Křupavé fermentované zelí v nálevu z pálivých chilli papriček – to je kimči, nejznámější zástupce exotické korejské kuchyně. Ačkoliv pikantní chuti této východoasijské speciality podléhá stále více milovníků orientálních pochoutek, mnoho Čechů má z této tradiční nakládané přílohy se "specifickou vůni" obavy. A to je škoda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
O. Kratky
26. 4. 2010 21:41
Kimči a recepty
Hledal jsem před časem recept na salát kimči na internetu a podle výsledků je receptů asi stejný počet jako Korejců.
Nicméně všude a nejen v Česku se tvrdí, že ke kimči má každý jednozněnčé stanovisko - buď ho miluje nebo je mu odporný.
Dobrou chuť s vlastním kimči.
0
0
možnosti