Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Korejské kimči – kvašená pochoutka, která je silně návyková

Křupavé fermentované zelí v nálevu z pálivých chilli papriček – to je kimči, nejznámější zástupce exotické korejské kuchyně. Ačkoliv pikantní chuti této východoasijské speciality podléhá stále více milovníků orientálních pochoutek, mnoho Čechů má z této tradiční nakládané přílohy se "specifickou vůni" obavy. A to je škoda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O. Kratky

26. 4. 2010 21:41
Kimči a recepty

Hledal jsem před časem recept na  salát kimči na internetu a podle výsledků je receptů asi stejný počet jako Korejců.

Nicméně všude a nejen v Česku se tvrdí, že ke kimči má každý jednozněnčé stanovisko - buď ho miluje nebo je mu odporný.

Dobrou chuť s vlastním kimči.

0 0
možnosti