Diskuze
Čerstvý neznamená měkký. Jak má vypadat dobrý chléb?
Na český chléb vonící po kvásku, s křupavou, dohněda vypečenou kůrkou už skoro nenarazíte. Místo toho kupujeme chléb bez vůně a chuti, který se po nakrojení drolí a po dvou až třech dnech se potáhne zelenou plísní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
J. Stejskal
24. 7. 2010 22:36
ZA rohem máme italskou pekárnu.
Kdo netrvá na klasickém českém chlebu, vybere si tam skvěle. Je to za ranec, ale člověk pozná, že pečivo je rovnocenným partnerem toho, co jíte. Je to úžasné. Pochopitelně nejhůře dopadá "předpečené" pečivo které kupují, třeba bagety. Nevím čím to je, že je to vždy vlastně nedopečené.
0
0
možnosti