Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Maso a salámy z tajných jatek v Praze zřejmě mířily do restaurací

Kaluže krve na podlaze, stěny olezlé plísní a uprostřed místnosti bedýnky a kýble s vepřovým masem. Takový pohled se naskytl inspektorům Pražské veterinární správy při odhalení tajných jatek uprostřed největšího pražského sídliště Jižní Město.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J. Kraus

6. 2. 2011 8:10
Maso uzeniny

Hnus a zase jen hnus!

0 0
možnosti
MD

M. Dubanová

5. 2. 2011 17:44
pro Krista pána

co je to tady za bordel, copak neexistují žádné státní kontroly, kdyby ano - tak by tu nemohlo existovat podobné svinstvo? My tu nemáme demokracii a svobodu 800 let - a jak tak čtu a koukám, tak si pro peníze "troufneme" cokoliv. Nad léky a potravinami tady v čecháčkovsku - nutně musí existovat státní dohled - neboť někteří z nás jsou skutečně schopni pro peníze udělat cokoliv? a tedy kontroly nad těmito náležitostmi, jako jsou potraviny a léky - nemohou být svěřeny do rukou "nějakých soukromých kontrolorů"?

0 0
možnosti
JK

J. Kraus

6. 2. 2011 8:13
Re: pro Krista pána

Byly to tajné jatka tedy nelegální a tak tedy ani žádná potřebná povolení k provozu a následná kontrola.  Jen je spíše zajímavá netečnost lidí v okolí.

0 0
možnosti
FD

F. Doušek

5. 2. 2011 11:10
Divím se, že výroba byla "jen" z

vepřového.

0 0
možnosti
VG

V. Grycz

5. 2. 2011 9:45
Pražáci sežerou všechno

hlavně když to je exotické.

0 0
možnosti

P. Šebesta

5. 2. 2011 13:38
Re: Pražáci sežerou všechno

U Vás je možná vepřové maso exotické, ale v Praze se jedná běžnou potravinu. Vepřové maso je maso z prasete (http://cs.wikipedia.org/wiki/Prase_dom%C3%A1c%C3%AD). Snad se brzy dočkáte a i u Vás si budete moci koupit něco z vepřového.

0 0
možnosti
JK

J. Koťátková

5. 2. 2011 9:41
Zase Vietnamci

už toho nechte!

0 0
možnosti