Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fenomén českých pizzerií: kečup a eidam

Málokdy se o nich mluví ve spojitosti s gastronomickými novinkami. Jejich nabídka je víceméně stálá, dobře čitelná a hlavně všem bezpečně známá. A tak návštěva pizzerie poslouží ke konstantnímu nasycení kdekoliv na světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P. Kratochvíl

8. 8. 2011 7:21
I v Itálii se nedají některé pizzy jíst

Třeba v Benátkách byla pizza tak odporná, tlustá, bez chuti a zápachu, že jsem jí vyhodil. A to mám pizzu opravdu rád.

0 0
možnosti
OK

O. Kuba

8. 8. 2011 10:11
Re: I v Itálii se nedají některé pizzy jíst

přesně tak...ať sem si dal v Itálii jakokoliv pizzu, tak snad pokaždý smrděla rybou (zdechlé ančovičky z konzery?), byla tvrdá a suchá. Neříkám, že na pizze má být 2cm tlustá vrstva zpečené smetany, kečupu a 25% eidamu z akce v Lidlu, ale "pravá Italská" není o nic lepší než tak "echt česká / italská"

0 0
možnosti