Diskuze
Českou Hospodu v NY sráží rozpačitá obsluha
Dobrá kuchyně, ale příliš malé porce, rozpačitá obsluha a nejasná vize. Takový je verdikt, který nad novou českou restaurací Hospoda provozovanou na Manhattanu společností Ambiente vynesl kritik deníku The New York Times.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
A. Machacek
19. 9. 2011 23:38
Stupidni jmeno
Hospoda znamena misto kam chodi chlapi ze sousedstvi na pivo. V New Yorku si hraje na opulentni restauraci kam chodi lide kteri jsou ochtni platit 50-100 dolaru za obycejne vino platit hodne a jist malo.
S hospodou to nema vubec nic spolecneho.
Bila rukavice v hospode, jak chytre.
0
0
možnosti