Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Víc vařit = víc zkazit. V Šatlavě si dejte jednoduchá jídla

Budete-li v historickém centru Hradce Králové hledat restauraci, vyberete si tu, která má desetistránkové menu s položkami jako „cuketové mikádo“, nebo tu s jednostránkovým lístkem nabízejícím regionální kyselo a pečená bažantí stehna? Pokud stejně jako já preferujete druhou možnost, pak navštivte Šatlavu, kde při tvorbě menu dokázali zůstat nohama na zemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J. Srba

16. 5. 2012 13:21
Kyselo

Vždy jsem měl představu, že kyselo je bílá polévka s houbami. Do té doby, než jsem byl ubytován u kamarádky v podkrkonoší... Pro ni je kyselo odjakživa polévka z chlebového kvásku. Bez hub. Rád bych sám věděl, jak to je. Předpokládám, že jako gurmán určitě znáte odpověď... Mám obavy, že v tomto případě asi došlo k omylu a bylo vám servírováno správně!

0 0
možnosti