Diskuze
Jak na saláty? Bez ančoviček to není César, říká Paulus
Hrst čekankových puků se zálivkou z medu a oleje z vlašských ořechů či mladé špenátové listy s kozím sýrem a grilovanou paprikou – tak vypadají letní saláty šéfkuchaře Romana Pauluse.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
K. Murphy
23. 6. 2012 7:20
Cesar zásadně bez majonézy
Salát César připravujeme doma již léta, je to jeden ze salátů bez obligátních rajčat a okure, a jsem v tom poměrně konzervativní. Podle klasického receptu se nepoužívá majonéza, ale čerstvé vejce. To je samozřejmě pro restaurace komplikované z mnoha hledisek, ale ta chuť je úplně jiná.
Ančovičky a římský (a žádný jiný) salát jsou naprostou nutností.
0
0
možnosti