Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak připravit hovězí carpaccio? Radí Roman Paulus

Hovězí svíčková patří k tomu nejlepšímu, co můžete u řezníka koupit. Smetanovou omáčku a knedlík si ale nechte na zimu a zkuste carpaccio – ochucené plátky syrového masa tenké jako papír.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HG

H. Grúbr

1. 7. 2012 9:40
Onehdá se tady někdo těžce navážel do

obalovaných knedlíků, ale že tu vychvaluje syrové maso, to nikoho nevzrušuje. Ani kdybyste si s tím syrovým mase dali pytel pepře, tak se vám ho nikdy nepodaří strávit. Vzpomeňte si na má slova až budete na kolonoskopii.

0 0
možnosti
JZ

J. Záhumenský

29. 6. 2012 9:49
Dodatek

Obcas jemne zakapnu domaci majomezou: zloutek trocha dijonske horcice a olivovy olej

0 0
možnosti
IS

I. Schmalzkopf

13. 7. 2012 18:44
Jo jo, muší bejt olivovej, z jiného je průjem!

Člověče, zajděte si s Grúbrem na tu kolonoskopii.

0 0
možnosti