Diskuze
Francouzi jsou ochotni kupovat staré bagety. Může za to krize
Křupavé bagety jsou nedílnou součástí francouzské kuchyně. Zajít si každé ráno do pekárny a posnídat čerstvé pečivo ale někteří Francouzi začali považovat za přehnaný luxus. Není proto divu, že si oblibu získala první pekárna, která nabízí bagety a cukrovinky z předešlého dne. Je to levnější.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
13. 12. 2012 1:20
Ano ano, ale zemedelci si ziji
jak ti vepri v zite, diky dotacim EU, nikoliv diky vlastni praci. Vsak se stale brani snizeni dotaci na zemedelstvi, at na ne Nemecko plati.
0
0
možnosti
MC
13. 12. 2012 12:14
Re: Ano ano, ale zemedelci si ziji
Neznám zemědělce, který by si žil jako prase v žitě. Možná by si tak ale někteří z nich žít mohli, nebýt začarovaného kruhu dotací. SKUTEČNÁ cena potravin by je uživila i bez nich. Ale fak je, že článek není o ČR ale o Francii.
0
0
možnosti