Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Co také jíte? V pečivu jsou i éčka z lidských vlasů

Éčka se často vyrábějí z přísad, nad kterými zůstává rozum stát. Zvířecí kůže, malí broučci, lidské vlasy. Na obalu pak najdete jen soupis nic neříkajících kódů a často tak ani nevíte, co vlastně jíte. Rudolf Náprstek, předseda sdružení Zdravá potravina, v rozhovoru pro server Lidovky.cz přibližuje podrobnosti výroby aditiv, které byste možná ani radši neznali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

27. 1. 2013 15:09
v jídle se nad tím pohoršují

ale co  se tady naplno zamlčuje, tak že nikdo nezkoumá, čím se patlá a přes kůži to jde do krevního řečiště přímo, ne přes žaludek a trávení. Takže milánkové, kdopak se kdy díval, čím vším se za den natře a myslí si, jak si prospívá. jestlipak si taky zalepujete potní pory stříbrem? Ona ta matička příroda věděla, proč to dělá a nedejte na fakt, že potních žláz jsou tisíce .  My zalepíme tu část, kde se vechny cévy stahují. Místo abychom se omyli, tak se patláme.

0 0
možnosti

19. 1. 2013 10:49
Kolik platí?

Zajímalo by mě kdo platí taková podivná sdružení jako je toto a proč tento nesmyslný článek neí označen jako reklama?

Proboha v těch lidovkácch už ztrácíte soudnost?

V této rubrice je to během posledního týdne už podruhé co uvádíte zprávy z kategorie blížící se hoaxu.

0 0
možnosti

19. 1. 2013 9:11
No, to jsem rád!

Skutečně po ránu v sekci Dobrou chuť!, si ani nic lepšího nemůžeme přát. Už jste se zbláznili úplně?

0 0
možnosti

19. 1. 2013 8:16
Ještě mi paní Černá vysvětlete

proč by měly být vlasy (případně kosti, kůže, kopyta) víc eklhaft než třeba mléko nebo vejce, všechno jsou to živočišné produkty. Nemluvě o svalovině, vnitřnostech atd.

0 0
možnosti