Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Chilli paprička nebo ryba Fugu. Jídla, která mohou zabíjet

Ohhnivě pálivá chilli paprička, po kterém vám v krku zůstane pocit jako byste vypili kyselinu nebo infikovaný opičí mozek. Na světě existují různé pochoutky, které ale zároveň mohou být tím posledním, co sníte. Server Lidovky.cz vybral několik jídel, kterým byste se raději měli vyhnout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Baleja

7. 3. 2013 15:27
Lidovky se nějako bulvarizují :-(

Tak za tento článek o chilli bych danou novinářku z fleku vyhodil: neověřené, senzacechtivé informace. Navíc informace asi zkopčila na nějakém zahraničním bulvárním serveru z článku několik let starého.

0 0
možnosti

J. Kosina

6. 3. 2013 13:06
Zavádějící informace o chilli papričce

1) Bhut Jolokia byla nejpálivější v roce 2006

2) Chilli paprička ještě nikdy nikdo nezabila, je to pouze vděčné téma neinformovaných novinářů psát o něčem bombastickém bohužel

3) Nejpálivěší papričkou současnosti je Trinidad Scorpion Moruga 2,009,231 SHU videoochutnávka zde: http://youtu.be/A0GZ9-xib2c

4) Kapsaicin má pozitivní vliv na organismus viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Kapsaicin

0 0
možnosti

6. 3. 2013 13:52
Re: Zavádějící informace o chilli papričce

Novináři napíšou každou blbost....

0 0
možnosti

6. 3. 2013 9:58
O te papricce dost pochybuju

Kapsaicin neni zadny jed, jen drazdi nervova zakonceni ve sliznicich

0 0
možnosti