Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Když ochutnáte červa, pak sníte cokoli, říká 'hmyzí' kuchař Petr Ocknecht

Většina kuchařů nemusí řešit, jestli jim suroviny bzučí, cvrlikají nebo šustí. Průkopník mezi českými šéfkuchaři Petr Ocknecht vaří z hmyzu už deset let. Jako první začal v Česku servírovat v restauraci cvrčky, šváby nebo sarančata. "Díky tomu, že jsme bohatý kontinent, tak si můžeme dovolit hmyz nejíst," říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

12. 3. 2013 10:53
A ještě se dá dělat z kravince řízek.

Sušený kravinec je lehce stravitelný a nemusíte ho ani zabíjet. Dobrou chuť!

0 0
možnosti