Diskuze
Když ochutnáte červa, pak sníte cokoli, říká 'hmyzí' kuchař Petr Ocknecht
Většina kuchařů nemusí řešit, jestli jim suroviny bzučí, cvrlikají nebo šustí. Průkopník mezi českými šéfkuchaři Petr Ocknecht vaří z hmyzu už deset let. Jako první začal v Česku servírovat v restauraci cvrčky, šváby nebo sarančata. "Díky tomu, že jsme bohatý kontinent, tak si můžeme dovolit hmyz nejíst," říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MH
12. 3. 2013 10:53
A ještě se dá dělat z kravince řízek.
Sušený kravinec je lehce stravitelný a nemusíte ho ani zabíjet. Dobrou chuť!
0
0
možnosti