Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak připravit velikonoční nádivku? Poradí Roman Vaněk

Velikonoce jsou skoro za dveřmi a doma na stole by neměla vedle mazance a beránka chybět ani velikonoční nádivka. Server Lidovky.cz oslovil známého gurmeta a zakladatele Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka, aby prozradil recept jak letos připravit nejlepší nádivku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

27. 3. 2013 23:16
Zkusil bych, ale je tu problem:

v Americe nejsou koprivy, jinak to je celkem bezna nadivka. Ale co se kopriv tyce, mozna ze by pani Kulhankova vedela jak je nahradir, jenze zrovna je v Edmontonu a tezce pracuje. Jinak ale pamatuju, ze se koprivy sekaly do zradla kachnam.Tem smakovaly a nam pozdeji zase ty kachny.

0 0
možnosti
ZK

28. 3. 2013 0:39
Re: Zkusil bych, ale je tu problem:

V Americe kopřivy samozřejmě jsou! Už je mám letos nasbírané a nasušené, jelikož jsem se z Edmontonu vrátila o víkendu. Ta krása, přijet ze zasněžené mrazivé Alberty na pobřeží, kde všechno kvete, sluníčko se směje a s pejskem chodím na špacír jenom tak ve svetříku!

0 0
možnosti
OK

O. Kovarik

27. 3. 2013 12:08
.....

Doufám,že to prošlo kontrolou ceckaté indiánky Pohlreicha.Protože,jeho názor je vždy rozhodující...

Nádivku určitě vyzkouším.Roman Vaněk ví co dělá.

0 0
možnosti
JZ

27. 3. 2013 16:43
Re: .....

veka s máslem smetanou a kopřivou ?

nic pro mne. Ale proti gustu ....

0 0
možnosti