Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak připravit dokonalý tatarák? Poradí Roman Paulus

Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i z rajčat, okurek či avokáda. Pokud na hovězí klasiku přece jen nedáte dopustit, pečlivě vybírejte stavební kameny. Sebemenší pochyby o původu a čerstvosti by měly bez milosti diskvalifikovat třeba vajíčka, která dobře zastoupí trocha olivového oleje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P. Janáček

10. 4. 2013 0:20
celou dobu je to

o tom, jak v jednoduchosti je krása a pak finální hovězí tatarák je jedna příloha vedle druhé :)

ale jinak jako kuchař, sám mám rád "čistý" sůl, šalotka, pepř, ale každý ať baští to co mu chutná

0 0
možnosti