Diskuze
Plavecká polévka: jednoduchý koncept a nápady
Ještě před pár lety byste odvážlivce, který by v hlavním městě otevřel polévkové bistro, hledali marně. Všichni tak nějak tušili díru na trhu, ale... Pak se konečně objevila – karlínská Polévkárna – a po ní jako by se s polévkovými bary roztrhl pytel, totiž hrnec, a nejen v Praze: Polífkárna na Pankráci, Soup & Salad na Újezdě, plzeňská Supa Supa...
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZK
7. 4. 2013 3:28
Není nad dršťkovou s pivem
Když chci být za dámu, tak pěkně hustou rybí jikrnačku a k tomu suché sherry.
0
0
možnosti
PM
7. 4. 2013 0:34
Go
Holt po vzoru ministru, zejmena obrany, poslancu a manageru, vcetne predrzenych advokatu - Vpred za lepsimi zisku.Polevka v bufetu za 40 Kc ? Pamatuji za 1.20. Kc A kniha rani a stiznosti pri ruce :):):)
0
0
možnosti
RH
6. 4. 2013 20:33
To je úžasné.
V Praze bylo nejméně 20 uzenářů, kde byla svačinová polévka. Polévka za 40 a 50 korun není žádné terno. Rozumné by bylo tak 25 Kč. Svačiná polévka není žádná specialita ale držtková, gulášová, slepice v nudlích a pod.
0
0
možnosti