Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Recepty pro chlapy? Rychlé a bez špinavého nádobí, říká šéfkuchař

Pracoval pro českého kuchaře, který jako první získal michelinskou hvězdu, je šéfkuchařem v restauraci Zdeňka Pohlreicha a často vaří v zahraničí. Pro koho rád vaří a co se naučil od nejlepších českých kuchařů? "Hlavně nepolevit a udržovat stoprocentní kvalitu," říká šéfkuchař restaurace TriBeCa Ondřej Jíňa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

22. 5. 2013 15:48
Já bych mu dal pralinku z červené řepy s kozím sýrem

Pěkně guláš se šesti, husa, nebo knedlovepřozélo, to je ta pravá gastronomie :-)

0 0
možnosti