Diskuze
Barva jídelního servisu může ovlivnit chuť jídla
Nemocnice v Británii používají červené podnosy v rámci programu boje proti podvýživě pacientů, ale možná si zvolily nejhorší možnou barvu. Vyplývá to ze studie, která se zaměřila na souvislost mezi odstínem jídelního servisu a potěšením z jídla, napsala agentura AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
30. 6. 2013 19:39
Zdravím vědce z Oxfordu!
To jsou ale pitomosti. Kromě toho i náš jezevčík ví, že jídlo se má podávat jedině na bílém porcelánu, protože je to indiferentní barva. Všechno ostatní je nesmysl, protože každé jídlo má jinou barvu a pokud budete mít barevné talíře, třeba červené, dostáváte se dřív nebo později do barevného konfliktu s jídlem.
0
0
možnosti