Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zkuste špagety s rajčaty a italskou klobásou, radí Roman Paulus

Rajčata ze supermarketu jsou jedno jako druhé a z regálů na nás vykukují v lednu stejně jako v červenci, v tom hlavním – totiž v chuti – ale za letními kráskami zaostávají. Vychutnejte si je v sezoně, dokud si pamatují slunce. Třeba v salátu nebo omáčce ke špagetám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

19. 8. 2013 12:55
K panu Paulusovi jsem skepticky

Pokud pan Paulus vari tak, jak tady radi, tak toho z italske kuchyne moc nezna.

zaprve postradam typicke italske koreni oregano a tymian, dle mne zarazi pouziti bileho vina - Ital by v dane kombinaci zcela urcite pouzil cervene (vetsinou by dal prednost Chianti nebo Valpollicela Ripasso) a salsicci by pridaval az nakonec. Ital by urcite pouzil dochuceni balsamicem atd. atd.... Ale co, treba to pise pro ceske jazyky a doufa, ze nikdo nevi, jak to vlastne ma chutnat....

0 0
možnosti
ZK

19. 8. 2013 18:54
Re: K panu Paulusovi jsem skepticky

Taky mě napadlo, že oregano a tymián jsou ke klobásce vhodnější, protože bazalka je chuťově nevýrazná a klobása ji přetluče.

0 0
možnosti