Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Houby a noky. Jak na hříbkové ragú? Poradí Roman Paulus

O hříbky v posledních týdnech není nouze, a tak se nový recept na jejich úpravu bude hodit. Roman Paulus ve své restauraci podává verzi houbového „guláše“, který je místo papriky dochucený čerstvou petrželkou, vínem a smetanou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. 10. 2013 5:42
Spojení hub a brambor je netradiční?

No to je mi novinka. Takže česká bramboračka s houbama, kulajda (lišky, kyselá smetana a bambory), nebo dokonce houbová omáčka s bramborovým knedlíkem, zde povýšená na ragú s noky, jsou poslední zařvání kuchařské módy?

0 0
možnosti