Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Na indonéskou svíčkovou stačí zbytky, radí šéfkuchař Roman Paulus

Okořeňte si rodinné večeře indonéskou smaženou rýží. Zvládne ji i naprostý začátečník a za půl hodiny už voní na stole. Navíc je to báječný způsob, jak zužitkovat zbytky vařené rýže a kuřecího masa z lednice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13. 1. 2014 21:26
Proč prosím?

„Takzvaná přepařená rýže je sice po uvaření stejně kyprá a sypká jako třeba basmati, kuchaři ji ale nepovažují za kvalitní."

0 0
možnosti

14. 1. 2014 5:23
Re: Proč prosím?

Kupte si někdy basmati rýži Tilda a poznáte ten rozdíl.

0 0
možnosti