Diskuze
Na indonéskou svíčkovou stačí zbytky, radí šéfkuchař Roman Paulus
Okořeňte si rodinné večeře indonéskou smaženou rýží. Zvládne ji i naprostý začátečník a za půl hodiny už voní na stole. Navíc je to báječný způsob, jak zužitkovat zbytky vařené rýže a kuřecího masa z lednice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
13. 1. 2014 21:26
Proč prosím?
„Takzvaná přepařená rýže je sice po uvaření stejně kyprá a sypká jako třeba basmati, kuchaři ji ale nepovažují za kvalitní."
0
0
možnosti
14. 1. 2014 5:23
Re: Proč prosím?
Kupte si někdy basmati rýži Tilda a poznáte ten rozdíl.
0
0
možnosti