Diskuze
Ideální zimní jídlo? Kari je zdravé a zahřeje
Zimní měsíce jsou pro milovníky jídla pravým požehnáním. V žádném ročním období nevyzní chuť jídla tak věrně jako právě v období zimy a nevlídného počasí. Více než kdykoliv jindy si uvědomíme, jak nás jídlo zahřeje, uspokojí, uvolní a zasytí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
D. Heřtová
3. 2. 2014 10:32
Garam Masala
Ano, samozřejmě ve směsi koření garam masala má být římský kmín, tedy velmi odlišné koření od kmínu, který je známý a používaný v české kuchyni. Opravuji a omlouvám se čtenářům za vypadlý " římský" kmín
0
0
možnosti
1. 2. 2014 17:24
Podotýkám, že v receptu na přípravu vlastní
masaly (směsi koření) musí být římský kmín a nikoliv obyčejný kmín.
0
0
možnosti
J. Kovář
1. 2. 2014 16:05
Hmm,
asi se stanu příznivcem Vašeho vaření. Před chvolkou jsem se vrátil a nakoupil vše potřebné a večer se použtím do vaření Vašeho kari. Držte mi palce.
0
0
možnosti