Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká kuchyně cizincům chutná, jen hledají více zeleniny a nechápou smažák

Tatarák, maso s omáčkami, české pivo a moravská vína a další typicky české pochutiny. To vše ochutnají ti, které provádí Zuzana Daňková a Jan Valenta po Praze. Turisty ale neprovádí jen po památkách a krásách Čech, ale po restauracích a českých hospodách, ve kterých stojí za to se najíst a ochutnat českou kuchyň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

F. Lesniak

10. 2. 2014 11:24
No, pokud cizinci na naší zemí nechápou jen smažák,

tak je to skvělé. Ostatně, proč by ale měli chápat smažák, jsem nepochopil. Všude na světě mají nějaký ten pokrm, který cizinci nechápou. Někde se jí psi a kočky, jinde kobylky nebo šneci. Takže článek o ničem.

0 0
možnosti