Diskuze
Neprávem opomíjená příloha. Dejte bulguru šanci
Češi už vzali na milost kuskus i luštěniny, bulgur se však na jídelních stolech stále objevuje spíše sporadicky. Zkuste dát téhle příloze šanci. Je zdravá, levná a její chuť vás zřejmě mile překvapí. Na přípravu není nijak složitá a hodí se jako příloha k masu, do salátů či nádivek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
8. 2. 2014 1:56
Re: Špatně jsem četl.
Bulharská rodinná klika už ovládá veřejnoprávní ČT, jaké další šance chtějí?
0
0
možnosti
7. 2. 2014 13:35
Pomalu dražší,než maso- 90Kč/kg
Poslanecká strava . Při jejich platech . Díky za "smysluplnný" návod a s raději utajenou cenou . :-/
0
0
možnosti