Diskuze
Kam na nejlepší pizzu v Praze? Přinášíme pět tipů
Čerstvé suroviny a křupavé tenké těsto. Tradiční italské jídlo není placka, kterou si rychle zaplníte žaludek. Ačkoli je příprava v podstatě jednoduchá a rychlá, i pizzu mohou kuchaři zkazit. Server Lidovky.cz přináší tipy na místa, kde si v Praze dáte nejlepší pizzu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
27. 2. 2014 12:53
Nejlepší
Sto lidí, sto chutí, ale pro mne je jednoznačně nejlepší Giallo Rossa v Jakubské.
0
0
možnosti
E. Procházková
27. 2. 2014 10:42
Grosseto
Tak já bydlím hned u Grosseta a časy kdy tam v jakoukoliv denní dobu nebylo místo jsou dávno pryč.Pizza dobrá a nealko předražené
0
0
možnosti
27. 2. 2014 8:26
Mrzí mě, že v článku chybí Kmotra...
...no holt asi není tak trendy a předražená...:-(((
0
0
možnosti