Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak na poctivý hamburger? Poradí Roman Paulus

Fastfoody hamburgeru trochu pošramotily pověst, stačí ale dodržovat pár jednoduchých pravidel a může z něj být opravdu dobré a plnohodnotné jídlo, říká michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Ostatně, od naší sekané či karbanátku se zas až tolik neliší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

10. 3. 2014 6:52
Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi?

Takovou blbost nemuzete mysle vazne, ten se lisi ve vsech smerech. Je to ciste hovezi, a nedava se do nej ani sul, ani pepr, alespon v Americe ne. Ale nejdulezitejsi je, s cim vyrustate. Kdo jedl od malicka hamburgery, jimbude davat prednost pred karbanatky, a vice versa. To je dulezitejsi nez vselijake pokusy o pripodobneni jednoho druhemu.

0 0
možnosti
OP

10. 3. 2014 8:00
Re: Ze se hamburger od karbanatku moc nelisi?

ja se priklanim radeji k obojimu :)

0 0
možnosti