Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vaření chce v Česku každý očůrat, lidé to ale poznají, říká šéfkuchař

Vařil pro herečku Julii Roberts či herce Jakea Gyllenhaala, když natáčel film Perský princ. „S jeho cvičitelem a výživovým poradcem jsem se staral o jeho pekáč buchet, který musel být na plátně dokonale vyrýsovaný,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař restaurace Salabka Pavel Veltruský, zastánce vaření ve stylu Cuisine du Soleil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

18. 2. 2015 16:43
Bramboráček s lososem

Sbíhají se chutě, vypadá to zajímavě. Pokud bych mohl, upravil bych rp. tak, že bych samostatně podával lososa a přílohu - lososa vcelku a k tomu, nebo na něj to ostatní, jako třeba studený salát.

Ale bramboráček, ten musí být zcela čerstvý, horký a prskající a připraven zásadně na sádle. Mohl by se dodělávat přímo před hostem, podobně jako palačinky s cognackem. To bych potom asi i s chutí utratil i větší peníze. Nejsem kuchař, ale miluji dobré jídlo.

0 0
možnosti