Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Američané vyvíjejí zdravou bio čokoládu. Přidají do ní houby

Bio, lehká a zdravá: taková je prý čokoláda s houbami, kterou vyvíjí americká společnost Mycotechnology. Ta používá proces fermentace kakaových bobů spolu s houbami, aby čokoláda byla méně hořká a nemuselo se do ní přidávat tolik cukru. Firma, která sídlí v Denveru ve státě Colorado, už před rokem aplikovala svou metodu fermentace na kávová zrnka. Nedávno oznámila, že podobný proces rozšiřuje na kakaové boby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3. 8. 2014 20:12
A když do toho přidáme sto dobrých věcí,

tak to bude stokrát dobrá čokoláda!

0 0
možnosti

3. 8. 2014 9:57
hm

tak to přeji dobrou chuť .. :-) ... zůstanu u klasiky...

0 0
možnosti