Diskuze
Podle čeho vybírat čerstvé či mražené ryby? Přinášíme pár tipů
Konzervanty, koření, škrob a další zvýrazňující látky. Takové a další se mohou vyskytnout v mražených rybách. Že jsou ryby nejlepší čerstvé, o tom není pochyb, nicméně každý občas sáhne po mražené variantě. Na co si dávat pozor? A jak mraženou rybu vybrat? Server Lidovky.cz přináší pár tipů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
14. 8. 2014 20:42
Ryba z našich vod
Pro mne je ryba čerstvá, než ji sundám z háčku. Jestli podlehne kuchyňské úpravě nebo podmíněčnému propuštění rozhodne druh a velikost ryby.
0
0
možnosti
16. 8. 2014 5:58
Re: Ryba z našich vod
No vidíte, a podle Ireny Šedivé ze sdružení Zdravá potravina ji na tom háčku můžete nechat 14 dnů a furt bude čerstvá.
0
0
možnosti