Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Houbové menu. Zkuste candáta s hřiby, radí Roman Paulus

Leckde už rostou, a kde ne, tam brzy začnou. Až domů přinesete plný košík, možná se vám bude hodit pár tipů michelinského šéfkuchaře, jak houby využít. Jeho jemný krém z hříbků či liškové ragú si určitě zamilujete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 9. 2014 0:40
Jak vidim, pane kuchari,

tak podle te porce varite i pro petilete deti.

0 0
možnosti

S. Vor

2. 9. 2014 20:42
chytráku

a kde toho candáta asi vemu,tady to není jako ve Skandinávii nebo Kanadě abych si ho chytil v jezeře.btw...a to rybařím.

0 0
možnosti

2. 9. 2014 21:14
Re: chytráku

minulej tejden jsem chytil na Labi dva, jinak porce seženeš občas v Globusu

0 0
možnosti

1. 9. 2014 9:49
Ta jednohubka na obrázku

snad ani za tolik patlání nestála, ne?

0 0
možnosti