Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

To, co předvádí Láďa Hruška, je šílené, říká šéfkuchař Sajler

Většina lidí ho zná z televizní obrazovky, kde vařil po boku Ondřeje Slaniny v pořadu Kluci v akci. Nedávno ale v Praze otevřel Pankrácký Rynek. „Prodávají zde čeští prodejci čerstvé potraviny a v bistru z nich rovnou vaříme. Vše pod jednou střechou,“ říká Filip Sajler v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 1. 2015 2:13
Zvasty. aNI JEDEN ARGUMENT.

''Smazak'' z hrnku je nezdravy. Mozna je, ale proc, to pan odbornik nerekl. Nejspise neni tak dobry, jako ten normalni, to je mozne, ale je hned a pohodlne hotovy, ale proc nezdravy?   Rekl bych, ze to je zavist kucharu, jejich knihy nedosahly ani ctvrtinu nakladu te Hruskovy. A ze Hruskoviny nejsou vyzivne? a proc ne?  Jestli utisi hlad, je to OK. Stejne si lide daji k veceri burta ci rizek a nepremysli kolik v tom je virtaminu, kalcia, zeleza, tuku ci vlaknin.

0 0
možnosti

Salient

27. 12. 2014 20:04
Vladan

Ti co podlehli marketingu TV Nova a sami sebe pokládají za zastánce L.Hrušky jsou jen bezmozci

0 0
možnosti

4. 11. 2014 9:25
To, co lidé

u nás jí, ale také jak jí, jak se vyjadřují, oblékají při významných příložitostech atd. atd.

patří přeci ke kulturnosti národa.

0 0
možnosti

20. 10. 2014 10:59
To co předvádí....

Kluci nic nového jen mají lepší(kvalitnější)suroviny a to si může jen dovolit 30%občanů a o tom to je .

0 0
možnosti

J. Václav 261

17. 10. 2014 10:22
Pane Sajlere, gastronomické barbarství

jsou produkty, které nám nabízí supemarkety. Předražené, nehygienicky nabízené, je to příšerný humus. Lidé se hrabou špinavýma prackama ve zboží, které se už nedá nijak hygienicky ošetřit. Zboží navíc nemá žádnou normu. Láďa Hruška je možná kutil, ale nabízí nám jediný způsob jak tomuto zločinu konkurovat. Myslím, že to tak i myslel a je to správné.

0 0
možnosti

16. 10. 2014 13:55
Pouhá závist

To jsou hloupé kecy lidí, co závidí, že měl ten nápad a že funguje. A má úspěch. Dyť to jsou normální recepty z běžného života, jak si je lidi vymysleli a dělají, né jeho nápady. Dyť to říká, že jsou to divácké recepty. On je akorát odzkouší a publikuje.

Já osobně je některak neaplikuji, nejsem hospodyňka, ale zaujal mě "smažený sýr" v mikrovlnce a po asi 10 pokusech jsem tomu přišel na kobylku a z hrnku mi vypadne opravdu dobrý smažák. Kulatý jak tvarůžek...

Takže jak píšu, pouhá závist.

0 0
možnosti

P. Bárta 150

17. 10. 2014 7:37
Zločin!

smažené kůžičky jsou normální recept? To není recept, ale zločin! Je vidět, co lidé umí a co vyhledávají, jedním slovem hrůza

0 0
možnosti

16. 10. 2014 8:00
Některé Láďovy recepty

jsou normální recepty, jiné totální úlet. Na druhou stranu je to i reakce na leckterá trendy "farmářská" tržiště a rynky, kde si i já ze střední třídy připadám jak ubohá socka....:-P

0 0
možnosti

P. Ritter

16. 10. 2014 0:09
Je roztomilé, jak se v této diskusi rozparádili

obdivatelé kuchařského neumění Ládi Hrušky, Diskuse to vlastně ani není, většinový chór Hruškovců tu pěje oslavu na Láďu Hrušku jako na statečného muže z lidu, který se dokázal postavit nafoukaným šéfkuchařům, kteří machrují a nás chtějí odrazovat od vaření jídel z odpadových surovin, jak nás učí vizionář Hruška (třeba z kuřecí kůže).

V diskusi mi chybí jedno - "HRUŠKA NA HRAD!".

0 0
možnosti

O. Schejbal

15. 10. 2014 22:28
Nekoukám ani na jednoho, ale ten Hruška

asi štve víc takových čmuchtilů.

0 0
možnosti

15. 10. 2014 19:59
To co Sajler předváděl

v pořadu Kluci v akci není o nic méně šílené, než co dělá Láďa Hruška. Oba by neudělali učňovskou zkoušku na kuchaře na hotelové škole. Je to jen ničení surovin a kuchařský paskvil.

0 0
možnosti

J. Vyskočil

16. 10. 2014 12:50
Re: To co Sajler předváděl

Vy jste nějaký šéfkuchař světové restaurace?

0 0
možnosti