Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Klasika pro císaře. Vídeňský řízek podle Romana Pauluse

Ať se to nám Čechům líbí, nebo ne, nejlepší řízek na světě je ten vídeňský: z telecí kýty, smažený na másle a velký jako „sloní ucho“. Právě takový připravuje ve své restauraci, která před pár dny obhájila michelinskou hvězdu, šéfkuchař Roman Paulus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

25. 3. 2015 0:43

Pan kuchař se sice v Rakousích vyučil, ale to, že se vídeňský řízek nesmaží "...Z každé strany zhruba tři až čtyři minuty,...", ale BEZ obracení jen z jedné, zatímco vrchní strana se tím horkým máslem po celou dobu smažení pouze přelévá, ho tam nenaučili.

0 0
možnosti