Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lidé utrácí za levné nesmysly. Mediální tlak Čechům škodí, říká šéfkuchař

Chtěl být řezníkem, ale nakonec vyhrálo vaření. Posledních patnáct let pracoval Marcel Onder v zahraničí, nyní je šéfkuchařem v restauraci Kašperk na Šumavě. „Podle mého jde celý trend regionálních kuchyní hodně do extrému, jak bývá v Čechách dobrým zvykem. Je to prostě in a všichni vidí příležitost se tím zviditelnit,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

F. Lesniak

17. 5. 2015 13:03

Tady je kdekdo trenérem, hokejistou či kuchtíkem.

0 0
možnosti
JD

J. Dvořák 188

17. 5. 2015 9:30
Prodávají nám tady pěkné jedy!

Už od malá do zvirat cpou růstové hormony a penicilin tak se nikdo nemůže divit jak hezky rostou mužům prsa a nezabírá léčba antibiotiky! Polraich už ma dvojky!

0 0
možnosti
JF

16. 5. 2015 22:15

Zato  tisíce naklonovaných kuchtíků, kteří exhibují na obrazovkách a v rádiích, vaří mikroskopické trošky, ke kterým zapomínají dodávat lupu, kterých je na talíři pár gramů, obložených kousky travin, polité pár kapkami zabarvených anonymních tekutin, a informace o ceně takový výtvorů zásadně nesdělují. Proč asi???? To raději ať vaří Hruška. Sice amatér, ale praktický. Jejich nesmysly jsou daleko podezřelejší, než ty Hruškovy. A levnější.

0 0
možnosti
TC

T. Czernin 251

16. 5. 2015 18:10

Pán je tak trochu komik. Jít dělat na Šumavu především mezinárodní kuchyni je silný úlet. Když je líný dělat regionální kuchyni, tak ať jde prodávat hambáče na Václavák a nevyrušuje v Lýkožroutově...

0 0
možnosti