Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Trhané vepřové pečte pomalu. Hodí se do burgeru s pikantní omáčkou

Dlouze pečená masa jsou opravdovou pochoutkou a velkým hitem. Těší se značné oblibě zejména pro svoji výrazně lahodnou chuť, které se docílí pomalým pečením při nižší teplotě. Křehké maso se krásně rozpadá, takže vidličky na trhání jsou občas nadbytečné. Pokud takto připravené maso ještě polijete pikantní nasládlou omáčkou, souznění chutí je téměř završeno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O. Horák

22. 5. 2015 10:38

Když jsem to viděl, tak si říkám "a hele, pan Cuketka".A ono prd. Pro nevěřící Tomáše:

http://www.cuketka.cz/?p=8275     

31. října 2011

0 0
možnosti

J. Kovář

22. 5. 2015 16:10

Mám pocit, že nejde hledat podobnost receptů. U každého uveřejněného receptu narazíme na něco popsaného již v minulosti. Možná ještě budou jsou vzácností recepty na nadívané pavouky, našlehané mouchy, či cvrčky na houbách. V každé písni je již použitá tónina či stupnice, v každém filmu je něco z toho minulého. Proč se zrovna divit u receptů?

Mně tenhle připadá zajímavý, oproti Cuketkovi je tam určitě znatelná diference. A oba jsou jistě bezvadné. Každý ať si udělá ten, na který má chuť.

Hezký víkend.

0 0
možnosti