Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Sůl, éčka a nulová kvalita. Negrilujte předem marinované maso
Děkujeme za pochopení.
prosím tě, punčochář, nekafrej mi do vaření. když si někdo kupuje marinády v sámošce, tak si pokažený zažívání zaslouží.
P. Oblaka
Vývar se zahustí přidáním oleje? Už se to v různých radách objevilo, ale stále mi to ještě připadá neuvěřitelné...
H. Balzám
Jaký je původ naložených mas ze suprmárketu? Dle norem může být maso uloženo hluboce zmražené až pět let. Že takové maso rozhdně nebude pěkné, netřeba říkat. No tak se to staré maso vezme a naloží do něčeho, co přebije pachutě.
T. Czernin 251
Takovej biftek upravenej rozprašovačem vody nemá chybu! Nebyl by lepší hasičák..??
P. Ritter
Musí být ale práškový, protože proud vody může rozprsknout hořící tuk i na osobu grilovače a ta není hezký zážitek:))
P. Ritter
Ovšem grilování politiků před volbami má také své kouzlo. Nic se nevyrovná dojmu, který v nás politici vyvolají tím, že před námi předestřou obraz úchvatně krásné budoucnosti, která nás čeká, jestliže je zvolíme. To si vždycky řeknu - na takové lidi jsme čekali celý život.