Diskuze
Pochopte kouzlo thajské kuchyně. Ochutnejte červené kuřecí kari
Myslíte, že kari je výhradně zimní jídlo? Tak to by se v Thajsku nejedlo žádné! Thajsko se svým celoročně teplým tropickým klimatem je naopak rájem všech druhů kari. Kari patří mezi nejoblíbenější jídla Thajců a kulinářský svět se do nich zbláznil také. Chutnají jedinečně, máte hotovo za chvilku a není to žádná velká věda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
D. Heřtová
10. 7. 2015 0:29
To M. Mařák
Ano, souhlasím s vámi, ta kniha je skvělá! Děkuji za připomenutí a dobrý tip pro všechny příznivce thajské kuchyně. A pasta z krevet je vážně "trochu" cítit, ovšem nepostradatelná na přípravu červené kari pasty.
0
0
možnosti
5. 7. 2015 20:48
Uz si ty orientalni blafy strcte do ..... Co zase pro zmenu kuchyne rakouska, madarska, polska, ruska, recka, balkanska. Tam lide take jedi, a dobre.
0
0
možnosti
3. 7. 2015 18:06
Bible thajské kuchyně od David Thompson, nejlepší a nejkomplexnější kuchařka této kuchyně, kterou jsem četl. Doporučuji všem všem přátelům ostrých chilli papriček a jedné z nejsmrdutějších přísad na světě, kapi, pasty z kvašených nasolených krevet :
0
0
možnosti