Diskuze
Přesné složení vody nelze poznat, říká aquasommelierka
Je balená voda lepší než voda z kohoutku? A můžou odborníci poznat kvalitu vody po prvním doušku? „Hodnotíme více parametrů: svěžest, množství a velikost bublinek, čirost, čistotu, nepříjemné vůně, aciditu, slanost, strukturu, lehkost, měkkost, rovnováhu a perzistenci,“ říká aquasommelierka Beáta Vlnková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
1. 8. 2015 21:47
A plánujete si založit i nějaké poradenství? Třeba kaučink v oblasti pití vody, nebo tak.
Beáta Vlnková, to zní skoro tak hezky jako Julie Gaia Poupětová, že?
0
0
možnosti
-. Zip
1. 8. 2015 9:19
Mě vždycky fascinuje, jaké zásadní a veledůležité profese vznikají. Ale co, když někoho přesvědčili, že jim za to má platit, tak proč ne, lepší, než aby se válela na pracáku. Nebo spíš to bude PR nějaké balírny vod (podle konce - ona sice řeší minerální složení atd, ale zcela ignoruje mikrobiologickou aktivitu v balené vodě, co delší dobu stojí - i z tohoto důvodu je lepší kohoutková)
0
0
možnosti