Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kvalitní čokoládu pořídíte i za dvacku. Čtěte ale obaly, říká odbornice

Čokoláda je bohatá na hořčík a při jejím pojídání mozek uvolňuje hormony štěstí a uspokojení. Často se ale stává, že v obchodě sáhneme po nekvalitním výrobku. „ Vyplatí se pročíst si složení, které poskytuje první vodítko, druhým je samozřejmě následná vlastní zkušenost. Je také důležité, v jakém prostředí je čokoláda skladována, zda není v místě prodeje vysoká teplota, vlhko a tak podobně,“ říká v rozhovoru Petra Vysloužilová, manažerka kvality v čokoládovně Carla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hit

19. 8. 2015 13:22

Palmový olej-to je mor. Tak jako bramborový a kukuřičný škrob. Dá to docela fušku najít potraviny bez těchto falšovadel.

0 0
možnosti
RG

20. 8. 2015 6:36

Hm, vy určitě jíte pouze brambory bez bramborového škrobu, viďte. :-)))

0 0
možnosti