Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

ZAHÁLKA: Dlouhá pracovní doba, žádná dovolená. Být kuchařem je především dřina

Asi každý kdo šel na kuchaře před revolucí a těsně po, tak zná tu památnou větu od rodičů „Běž na kuchaře, budeš se mít dobře, lidi si tě budou vážit, budeš v teple a u jídla.“ No a pak přišla tvrdá realita, se kterou se potýkala spousta kuchařů – tedy lidí, kteří na tento obor šli z těchto pohnutek a naivně si mysleli, že to tak bude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 8. 2015 0:13

No výborně, takže kuchaři chodí do práce s horečkou, fakt skvělý.

0 0
možnosti

Š. Apolen

28. 8. 2015 0:36

Být kuchařem v opravdu dobré restauraci je problém, pokud potřebujete volno. Nejen kuchařem. I majitelem.

Dokonce u nás když Penny přistavoval řeznictví, zavřel pouze na tři dny. Přístavba trvala asi měsíc.

0 0
možnosti