Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

PUNČOCHÁŘ: Vadí vám stereotyp restaurací? Můžete si za to sami

U nás i všude na světě jsou dva typy restaurací, co se týče složení menu. První jsou ty, které mají stálý jídelní lístek a několik jídel, které umí skvěle a lidé se za ním vrací. Kupříkladu taková restaurace U Bansethů. Tam všichni jezdí na kachnu, dělají ji tam skvěle a vždy, když si člověk chce pochutnat na kachně, ví, že ho v této restauraci nezklamou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13. 9. 2015 15:27

Navíc si myslím že jde o skrytě neskrytou reklamu na restauraci jakési paní. Což nevím, jestli má být.

0 0
možnosti

13. 9. 2015 15:24

Za všechno si můžeme sami. To je jasné. Ale třeba někdo nechce kozí sejra. Když jsme tu takoví blbci, že nemáte restauraci třeba ve Švýcarsku?

0 0
možnosti

2. 9. 2015 18:14

Jo, kachnička u Bansethů je luxusní! :-)

0 0
možnosti

2. 9. 2015 17:03

Tak přes opět útočný titulek ve stylu "Vy blbci" jsem si text přečetl a uvažuji nyní, zda jsem četl sebechválu na to že za Punčochářem chodí lidé z branže pro radu, nebo text ala uplakánek že se někdo zvedl a ani neochutnal...

No, milý Punčocháři, není na světě člověk ten co by se zalíbil všem. O to méně někdo kdo věčně jen shazuje ostatní, přesvědčený o bezchybnosti svých názorů  a dokonalosti vlastní.

0 0
možnosti

Jelikož vždy vybírám podle nejnižší ceny, není pro mne Punčochář zajímavý

0 0
možnosti

C. Sangrail

2. 9. 2015 14:41

Takže si v restauraci dáváte vývar z kostky s mraženou zeleninou? To je totiž to, co dostanete za nejnižší cenu.

0 0
možnosti

2. 9. 2015 10:53

Jsou dvě motivace chození do restaurace. Normálně se najíst ( tzv. najistotu ). Většinou se tam chodí během práce na oběd, nebo o víkendu, když se nechce vařit atd. Pak je druhá motivace a to je zajít si na Večeři s velkým V v rámci nějaké rodinné oslavy a podobně. V prvním případě člověk očekává, že tam najde to své oblíbené kuřecí prso s kaší za kilo a v tom druhém si dá plněnou křepelku za 2 kila, kterou nikdy neměl a má pocit, že zrovna v tento slavnostní den by ji měl ochutnat. Pokud jak p. Punčochář v podniku, kam lidé chodí i za motivací A udělá jen variantu B, nesmí se divit, že se někdo zvedne a odejde jinam.....

0 0
možnosti

2. 9. 2015 10:43

no jo no, klasická česká zaprděnost...

0 0
možnosti

2. 9. 2015 9:43

Jestli se to dá změna ještě zvládnout "za stravenky", tak proč ne ;)

Pana šéfkuchaře asi ani ve snu nenapadlo, že jsou lidé co chodí právě na své oblibéné jídlo nebo si dokonce doma ani to kuřecí s brkaší neudělají a do restaurace se jdou hlavně nadlábnout.

0 0
možnosti

J. Chrásteček

2. 9. 2015 9:31

Tak nejdřív chlast za volantem a teď toto. To je ale opravdu kaviárový toast.

0 0
možnosti

2. 9. 2015 9:22

To je fakt sefkuchar, caesar salat vyhodit a cpat do lidi hned jen mrkvu. Dobry sefkuchar by byl, kdyby caesar salat ponechal a k tomu pridal mrkvovy, na pozorovani zajmu o tento salat!

0 0
možnosti