Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

České rohlíky nemají žádnou chuť, říká italský pekař

„Kouzlo italského pečiva tkví v přípravě. Pečivo je pro nás základní surovina, kterou se bohatě nasytíme, i když zrovna nemáme k jídlu nic jiného,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz Piero Barone, pekař Wine Food Marketu, který do Česka přijel ze Sicílie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D. Grundel

19. 9. 2015 19:11

A ktere ceske jidlo ma chut?

0 0
možnosti

19. 9. 2015 14:19

at si koupi gulasove koreni v supermarketu

0 0
možnosti

P. Bárta 150

19. 9. 2015 13:30

Pravdou je, že v Itálii nemají moc velký vliv supermarkety a že zejména malá řeznictví a pekařství udávají směr. Tradice se drží

0 0
možnosti

19. 9. 2015 7:24

Tak at si zajde do Walmart.

0 0
možnosti

19. 9. 2015 7:02

Pan Barone je prima chlapík, líbí se mi ta jeho vstřícnost k české kuchyni. K rohlíkům : možná by stačilo, kdyby si je někdy dal ztvrdlé a seschlé, a ihned by pocítil,  že  jistou, velmi jemnou chuť mají. Krájívám si je na "žabky", pokapu olivovým olejem a dlouze nechávám rozpouštět na jazyku. Lahoda! Dávám-li si olej na chléb, musím to ochutit, přisolit, posypat bylinkami, ale na zvtrdlý rohlík stačí olej sám.

0 0
možnosti

V. Getz

19. 9. 2015 12:40

nejste Babica?

0 0
možnosti