Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚Laik rozdíl mezi čerstvou a mrazenou husou nepozná. Na obě stačí sůl, kmín a jablka‘

Svatomartinské hody, ke kterým neodmyslitelně patří pečená husa a svatomartinské víno, se blíží. O výběru husy i samotném pečení jsme mluvili s Martinem Svatkem, šéfkuchařem táborské restaurace Goldie a členem Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů České republiky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

S. Vor

9. 11. 2015 20:12

nechci jim do toho kecat,ale za tu cenu (ta nebo ta) kolik si všichní žádají by musela snášet zlatá vejce a hlavně nekejhat.:-))

0 0
možnosti