Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

S ŠÉFKUCHAŘEM NA CESTÁCH: Kachní výpek a fazole. To je francouzský cassoulet

Nedávno jsme podnikli výpravu po Francouzském venkově. Výlet byl zaměřený hlavně na ochutnávky vín. A se skvělým vínem je ve Francii spojené i nepřeberné množství lokálních lahůdek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

15. 1. 2016 21:09

Veru nevim, proc bych mel fazole, uz uvarene, a maso, uz upecene a navic jeste usmazene, plus taktez osmazenou klobasu zapekat cele dve hodiny. Preci nedelam susenky.

0 0
možnosti

O. Horák

18. 1. 2016 15:01

Že by prolnutí a spojení chutí? A co přidání další chuti ze škraloupu?

0 0
možnosti