Diskuze
Maso z českého chovu, domácí hranolky. Kam na nejlepší hamburger v Praze?
Nejlepší mleté maso, domácí bulka i hranoly a čerstvá zelenina. Burger už dávno není synonymum pro fast food. Kam zajít v Praze na ty nejlepší šťavnaté burgery? Server Lidovky.cz vytipoval pět nejlepších.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
6. 3. 2016 10:38
Nejlepší hamburger je bez té sladké buchty a možná ještě bez hranolků ;-)
0
0
možnosti
2. 3. 2016 23:36
Záleží na tom, je-li řeč o hranolce, anebo o hranolku. Podobně jako ten esej a ta esej. Jen negramota to neví.
0
0
možnosti
O. Horák
2. 3. 2016 15:11
No hlavní je aby jídlo mělo twist. Ach jo.
To jako při zakousnutí mi zub vylomí Twist karta nebo jak? Vědí vůbec majitelé co skutečně myslí a chtějí říct, nebo chtějí jen světově a zajímavě znít?
0
0
možnosti
2. 3. 2016 10:48
No když už doporučujete "nejlepší", proč tam nemáte Butch’s Burger, 2. místo na Burger Fest 2015?? 1. byli Maďaři ale ti zde nemají podnik. Interiér Butch’s Burger je fakt bistro ale ty burgery ... a za rozumný prachy ...http://www.butchsburger.cz/
0
0
možnosti